Velkommen til

ORDBLINDEBEHANDLINGEN

 VOLFKLINIKEN  i THISTED *)

================================

På dette web-sted kan du læse om den dansk-amerikanske fysiker Chr. A. Volf og hans lydbehandlingsmetode, Volfair. 

Volfair metoden har gennem de sidste 50 år hjulpet mange tusind  børn og voksne med at overvinde ordblindhed, orddøvhed, forpint hørelse og/eller problemer med koncentrationen. I dag bliver behandlingsmetoden udbudt af de klinikker, der kalder sig "Volfkliniken". 

Jeg har, som den eneste/sidste i landet, der har stået i "mesterlære" hos metodens ophavsmand, Chr. A Volf, personligt, på denne hjemmeside forsøgt at beskrive, hvad han lærte mig om hans Volfair metode og om ordblindhed, læsevanskeligheder, koncentrationsvanskeligheder og især forpint hørelse - let krydret med mine egne og andres erfaringer på området.

Jeg håber, at du, hvad enten du er ordblind - orblid, ordblid, ordblin, orblin eller hvordan det nu staves - eller ej, ved at bladre i indholdsfortegnelsen til venstre herfor, vil finde mit web-sted og især dets indhold interessant og måske finde den hjælp, du søger.  

 

Venlig hilsen

Sven Aidt

___________________________________________

 

 *) Efter at have arbejdet med denne metode i over 40 år, har jeg af helbredsmæssige årsager set mig nødsaget til at lukke min klinik her i Thisted fra den 01. 09. 2007. 

Jeg må  derfor henvise til de tre tilbageværende VOLFKLINIKer, hvis adresser du kan finde ved at klikke dig ind i menupunktet: 

 "Hvad og hvor er VOLFKLINIKERNE"

 

Denne hjemmesides web-host overtages/videreføres muligvis på et tidspunkt af Lea Gitz Hansen, der driver to klinikker: 

VOLFKLINIKEN i Vissenbjerg

og fra 2008

VOLFKLINIKEN i BRANDE. 

Lea har stået i "mesterlære" hos Jørgen Tubæk, der nu er gået på pension. Han lærte og overtog (sammen med Kaare p. Johannesen, Volfkliniken / Ordblinde-Oplysningen i København) for omkring 30 år siden systemet efter Volfs "højre hånd", Else Andersen

Lea har i Tubæk haft en god lærermester, idet han i næsten alle de 30 år har drevet to fuldtidsklinikker (den ene på Fyn, som Lea for nogle år siden har overtaget) sammen med sin kone, efter de samme principper, som er beskrevet på denne hjemmeside. Han har her igennem erhvervet sig en meget stor klinisk erfaring, som han har videregivet til Lea. 

Du kan derfor trygt søge hjælp på en af hendes klinikker.

Du kan komme i kontakt med hende ved enten at ringe til hende på telefon 

+45 64 47 37 01

eller sende hende en mail ved at klikke her

 Det kan anbefales at du ser tre lokal-tv udsendelser om hendes klinik på www.tvkorup.dk : i rullemenuen "Vælg udsendelse" finder du dem  d. 15. 07. 07: "Lydterapi 1",  d. 22. 07. 07: "Lydterapi 2"  og d. 29. 07. 07: "Lydterapi 3".

Med venlig hilsen

Sven Aidt

 

Til top